Praktiker Laminált Padló

  1. Praktiker laminált padló lerakása

Laminált padló lerakása lépésről lépésre Az első és legfontosabb lépés, hogy a lerakni kívánt parkettát a hideg raktárból bevisszük a lakásba, és hagyjuk egy napig állni. Ez azért fontos, mert a magasabb hőmérséklet hatására a laminált padló is méretváltozáson esik át, nem szerencsés, ha lerakás után púposodik fel. Következő lépésben helyezünk le egy párazáró PE fóliát, vagy a lépészajt csökkentő szigetelő réteget. A lapok lerakását mindig egy egyenes falszakasznál, egy egész lappal kell elkezdni úgy, hogy a fal és a padlólap között egy körülbelül 10-15 mm-es szakaszt kiékelünk. Fektessük le a többi lapot is, majd a második (és a többi) sornál mindig tartsunk egy körülbelül 30 cm-es eltolást. A mintázat így lesz szabályos és megfelelő. A sor utolsó elemét szabjuk be és kiékeléssel rögzítsük! A lapok beszabásánál mindig vegyük figyelembe a tágulási hézagot. A szélső zárólapok kimérését igazítsuk a falhoz, a felesleges anyagokat fűrészeljük le! Ha befedtük a teljes alapfelületet, a használt ékeket távolítsuk el, a kialakult réseket pedig egy pár milliméteres szegélyléccel el tudjuk tüntetni!

Praktiker laminált padló lerakása

Kövesse a Praktikert a Facebookon! Hasznos volt ez az oldal? Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére! Országos szállítás Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére. Áruházi átvétel Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését. E-számla Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen. Törzsvásárló Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit! Fogyasztóbarát Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól! Szakemberkereső Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a segítségével © Praktiker Áruházak 1998-2020.

  • Fa padló
  • Otp nyíregyháza
  • 2019 december nyugdíj
  • Praktiker laminált pablo picasso
  • 3d műgyanta padló árak
  • Praktiker laminált parketta

HOME LAMINÁLT PADLÓ LAUSANNE TÖLGY - Laminált padló - Laminált Oldal tetejére Home laminált padló, lausanne tölgy 8 mm, 1291x193x8 mm, 1, 99 nm/csomag K33. RENDELÉSRE - Áruházba várható beérkezés a megrendeléstől számított: 14 munkanap. Csomagban értékesítjük! Csomagár: 7. 361 Ft Csomagtartalom: 1, 99 m 2 Egységár: 3. 699, 00 Ft / m 2 Cikkszám: 338732 Márka: Egger Ár 7. 361 Ft Mennyiség 1 csomag csomag Kedvencek Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 5. 000 Ft Ide kattintva megtekintheti a fix24 szakember ajánlásait: Melegburkoló Termékleírás Vélemények Kiszállítás Készletinformáció Jótállás, szavatosság Termék befoglaló mérete mélysége: 19, 3 cm Termék befoglaló mérete szélesség: 129, 1 cm Kopásállóság osztály: AC5 (33) Helyiség infó: Általános forgalmú helyiség Laminált padló vastágsága: 8 mm Ragasztás nélkül lerakható? : Igen Alkalmas-e padlófűtéshez: Igen V-fuga: 4V-fuga × Hibás termékadat jelentése Melyik adatot találta hiányosnak? Kérjük, a mezőbe adja meg a helyes értéket is!

Üzenet Észrevételét köszönjük! Hamarosan feldolgozásra kerül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy erre az üzenetre választ nem küldünk. Bejelentése nem minősül reklamáció vagy panaszbejelentésnek. Amennyiben panaszt vagy reklamációt szeretne bejelenteni, használja Reklamáció/panaszbejelentő online felületünket: A kedvencek funkcióhoz kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon! Regisztráció Először jár nálunk? Kérjük, kattintson az alábbi gombra, majd adja meg a vásárláshoz szükséges adatokat! Egy perc az egész! Miért érdemes regisztrálni nálunk? Rendelésnél a szállítási- és számlázási adatokat kitöltjük Ön helyett Aktuális rendelésének állapotát nyomon követheti Korábbi rendeléseit is áttekintheti Kedvenc, gyakran vásárolt termékeit elmentheti és könnyen megkeresheti Csatlakozhat Törzsvásárlói programunkhoz, és élvezheti annak előnyeit Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére! Országos szállítás Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére. Áruházi átvétel Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.