Ultrahangos Egérriasztó Teszt

Figyelem! A készüléket ne használjuk egy légtérben, kedvtelésből tartott tengeri malac, egér, vadászgörény jelenlétében! Tecknikai adatok: Vezeték hossza: 1. 6m

Ultrahangos egérriasztó test d'ovulation

sziasztok szép napot tudnátok nekem ajánlani jó egérriasztót Írd meg légyszíves, hogy melyiket használjátok, olyat nem veszek. Hallottam, hogy vannak gagyik. (akár priviben is)Köszi. :) a szüleimnél nem vált be. már vagy 1éve küszködnek mindennel, de csak a méreg és a ragasztó volt hatásos eddig Mi árulunk ilyeneket, és az eddigi visszajelzések nagyon pozitívak. Van vakondriasztó, rágcsáló riasztó egy csomó napelemes termékünk. Ha lesz kertes házam, szerintem én is fogok venni magamnak:) Sajna így nem tudom kipróbálni... Na, hát örülök a jó ább egy kis vigasz... Nagymamának van évek óta és neki bevált. Sziasztok! nekem is volt egy makacs egerem, és vettem egy ilyen egérriasztot, és azota nyoma sincs! Én is ajánlom mindenkinek! őket szeressük. Köszi. Mi annak idején a oldalról rendeltük, előtte telefonon érdeklődtem, segítettek, hogy mekkora alapterületre elég, hová kell tenni, és milyen állatokat nem zavar. Én tényleg jó szívvel merem ajánlani. Kökünk vannak ilyet veszünk, akkor el kell tőlük búcsúznunk?

A cég éppen ezért innovatív megoldásokkal igyekszik fellépni a probléma ellen, 1993 óta. Egér ellen, patkány ellen tehát kiváló megoldás ez a termék, bátran ajánljuk minden kedves vásárlónknak. Kérdéseit felteheti a megadott elérhetőségen, szívesen segítünk a termékek kiválasztásában, illetve a probléma orvoslásában. Technikai adatok: Lefedettség: 280° Frekvencia: 30-65kHz Vezeték hossza: 1. 6m Nézze meg működés közben: A videó aktiválása Használata: A készüléket szabványos 220V-os hálózati csatlakozóról üzemeltethetjük. A csatlakoztatást követően a készülék aktív állapotban van. A szabályos működését, a tetején található piros LED visszajelző mutatja. A készülék hátulján található a "teszt" nyomógomb, minek megnyomásával az Ultrahang tartományból az emberi fül számára is hallható tartományban megszólaltathatjuk a készüléket, ezzel visszajelezve működését. Figyelem! A teszt gomb megnyomásával egy hangos, éles változó frekvenciás sípoló hangot bocsájt ki a készülék! A készülék rendelkezik CE jelöléssel, ami az európai forgalombahozatali követelményeknek megfelel.

Vadalarm ultrahangos rágcsáló- és nyestriasztó 3 nap múlva garantáltan egy rágcsálód sem lesz! Hívatlan vendéggel találtad szembe magadat? Azért készítettük el a legerősebb ultrahangos eszközünket, hogy többet ilyen ne történjen. Más módszerekkel szemben a miénk vegyszer-, és tetemmentes. A Vadalarm rágcsálóriasztó a legjobb megoldás, amikor belső tereket szeretnél megvédeni a rágcsálóktól. Ha tehát vérontás nélkül akarod elkergetni az egereket, patkányokat és egyéb rágcsálókat, akkor olvass tovább, és tudd meg, hogyan működik legújabb fejlesztésünk a Vadalarm Rágcsálóriasztó, ami ráadásul már beépített akkumulátorral is rendelhető! Felejtsd el a mérgeket, a csapdákat és a tetemeket, és gondoskodj a rágcsálóinvázió megelőzéséről! Ha többet rendelsz, kedvezményt kapsz: 3 db-tól: 2000 Ft/db, 6 db-tól: 4000 Ft/db Bruttó ár: 18990 Ft/db Cikkszám: VAD004 Készletinformáció: Raktáron 1 Add meg, mennyit kérsz 2 Építsünk bele akkumulátort is? Igen (6. 000 Ft/db) 3 Kérsz hozzá még 2 év garanciát?

– Kezelése rendkívül egyszerű. – Emberre, háziállatokra káros hatással nincs. – Előszeretettel használják azokon a helyeken, ahol a mérgek használata kizárt (élelmiszer üzletek, raktárak, pékségek egészségügyi intézmények, stb. ). A készüléket abban a helyiségben kell elhelyezni, ahol észlelhető a rágcsálók jelenléte. Az ultrahang terjedését jelentősen korlátozzák az akadályok (pl. falak), ezért ha egy készülékkel szeretnénk több helyiséget megvédeni, ajánlott a hang terjedésének zavartalan biztosítása (pl. ki kell nyitni az ajtókat). Használat, üzembe helyezés: A nyestriasztó kb. 300 m2 terület hatásos védelmére alkalmas. A riasztó az ultrahang hangtartományban működik. Üzembe helyezéskor a készülék elején található piros LED-kijelző villogása mutatja a készülék megfelelő működését. A készülék hátoldalán található TESZT gomb használatával a hangkibocsátás az emberi fül által hallható tartományba csúszik át, így az ellenőrizhetővé válik. Feszültségmentesítése az adapteregység kihúzásával valósul meg.

Ezért a mi termékünkben nincsenek állítási lehetőségek, nincsenek kapcsolók, csak bedugod és már indul is a program. Korábbi rágcsálóriasztónkkal kapcsolatban sokan kértétek, hogy legyen rajta valamilyen rögzítési lehetőség. Annyira azért még mi sem vagyunk önfejűek, hogy egy ilyen jó ötletet elvessünk:) Hosszas utánajárás után végül megoldottuk, hogy olyan készülékházunk legyen, aminek fülei is vannak! A rendelés leadásakor rágcsálóriasztónkat kérheted akkumulátoros verzióban is. Így olyan helyre is kihelyezheted, ahol nincs a közelben konnektor, mert egy egyszeri, kb. 3 órás töltés után legalább 2 hétig gond nélkül fog üzemelni a beépített akkumulátoráról. Talán Veled is előfordult már az a kellemetlen meglepetés, hogy beültél az autóba, és a lámpák úgy világítottak, mint a karácsonyfa, de a motor meg sem nyikkant. Aztán felnyitva a motorháztetőt megláttál egy kisebb menyét családot... Ugye nem kell folytatnom? Ha még nem is történt meg, el tudod képzelni, milyen érzés lehet. Mi megvédjük a garázsban parkoló, még meleg motorú autódat attól, hogy otthonos menyétlakká váljon.

 1. Különös karácsonyi és újévi szokások a világ minden tájáról | Alfahír
 2. Ultrahangos egérriasztó test.htm
 3. Ultrahangos egérriasztó test négatif
 4. Angol magyar online szótár
 5. Taj kártya igénylés online
 6. Kerékpárút Szlovéniából Olaszországba - a Millenniumi vasút nyomvonalán - Messzi tájak Tarvisio biciklitúra | Utazom.com utazási iroda
 7. Ultra Power ultrahangos egér-patkány riasztó 100m2| Mostvéged.hu
 8. NYEST/MENYÉT - FK-FARM az állati jó áruház!!! WWW.RIASZTOSZE

NE használja a Pest Repellert, ha a felsorolt háziállatok valamelyikét tartja: nyérc, hörcsög, csincsilla, futóegér, tengerimalac, tarantula vagy bármely más rágcsáló (vagy azzal rokon faj). A készülék ultrahangja megzavarhatja őket, ártalmas lehet ezeknek az állatoknak. A Pest Repellert hónapokon keresztül csatlakoztatva hagyhatja, és egész évben biztonságban érezheti magát. Nem zavarja más elektromos készülékek működését. Ha üzleteinkben szeretné átvenni a kiválasztott terméket nincs más dolga, csak tegye a kosárba (kérjük, ügyeljen a megfelelő szín és méret kiválasztására, amennyiben ez elérhető), a kosár oldalon válassza ki az önnek megfelelő boltot, fizesse ki bankkártyával, és kollégáink tájékoztatják, hogy pontosan mikor mehet érte. A zöld pipával jelölt üzleteinkbe rendelhető a termék. Ezt a termékünket az alábbi üzleteinkben veheti át személyesen: Vásárlók véleményei 6 vélemény 2019. 06. 26. Anita Imre 2018. 04. 08. Adri 2017. 05. 25. Gabi 2016. 08. 18. MONIKA 2018. 24.

 1. Hintó bérlés árak budapest
 2. Doktor house 5 évad 2 rész
 3. Fürge diák győr