Iphone Ra Hogy Tudok Zenét Rakni

  1. Iphone ra hogy tudok zen rakni 3
  2. Iphone ra hogy tudok zen rakni free
  3. Iphone ra hogy tudok zen rakni mp3
  4. Iphone ra hogy tudok zen rakni price

Jelenleg 5 fő módja, hogy le zenét az iPhone vagy iPad vagy iPod. Minden módszerek hasonlóak, mivel hatékonyan le zenét a telefonra, amely a célunk is. Az alábbiakban ezeket a módszereket, hogy le zenét a készülékre. 1. rész: Zene letöltése iPhone iTunes-on keresztül Ez a folyamat ugyanaz az iPhone, iPad és iPod. Csatlakoztassa az iPhone vagy iPod vagy iPad a PC-re. iTunes automatikusan elindul, ha dugó az iPhone, ha az iTunes még nem történt meg. Az iPhone menedzsment kijelző nyit, amikor az iPhone be van dugva. Ez fülek alatt az iPhone képre Alkalmazások, zene és filmek, stb Kattintson a Zene fülön a folytatáshoz. A következő lehetőségek jelennek meg az iTunes ablakban. Szinkronizálja az egész könyvtár; ez szinkronizálja a zenét az iTunes könyvtár az iPhone. Ez csak akkor működik, ha az iTunes könyvtár kisebb, mint a kapacitása az iPhone különben csak azt a részét, amely az iPhone kapacitását is igénybe vehet szinkronizálva lesznek. Szinkronizálni Kiválasztott listákat, művészek és műfajok; ez lehetővé teszi, hogy válasszon, milyen zene megy az iPhone.

Iphone ra hogy tudok zen rakni 3

Tudna valaki segíteni? 2012. 30. 01:21 Hasznos számodra ez a válasz? 6/16 anonim válasza: Zene benne van az iTunes-ben? 2012. 02:39 Hasznos számodra ez a válasz? 7/16 anonim válasza: Igen, természetesen. bal oldalt csak a telóm márkája jelenik meg, de arra hiába húzom, nem történik semmi. Mi lehet a baj? 2012. 18:45 Hasznos számodra ez a válasz? 8/16 anonim válasza: Akkor próbáld meg simán szinkronizálni. Egyébként milyen formátumban vannak a számok? 2012. 31. 01:32 Hasznos számodra ez a válasz? 9/16 A kérdező kommentje: nekem az a problémám, hogy rárakom a cdről a számokat, ott van a könyvtárban és utána egyszerűen nem lehet odahú esetleg valaki tudja h hogyan kell cdről zenét rakni megköszönném a segítségét:) 10/16 anonim válasza: 100% Akkor menj a szinkronizálásra, csak akkor az összes számot rá fogja rakni. Ha az sem megy akkor nincs jobb ötletem. :/ 2013. jan. 4. 03:16 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2020, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft.

a felhő ikon letölteni a zenéket iCloud. Ez csak akkor működik, ha már megvásárolt zenét az iTunes Store. 5. rész: Hogyan lehet letölteni zenét a YouTube-ról ingyen TunesGo app Wondershare TunesGo lehetővé teszi, hogy átviheti a zeneszámokat az iPhone, iPad vagy iPod vissza az iTunes. Nem számít, ha elveszítette a számítógépes adatok, vagy talán kaptak egy készülék előre telepített zene, TunesGo fogja mozgatni a zenét az iOS készüléket vissza az iTunes könyvtár a számítógépen. És a legjobb dolog a Wondershare TunesGo, hogy ez is végre a iTunes és az Android együtt. Nézze meg az egyszerű útmutatót újjáépítése iTunes könyvtár segítségével Wondershare TunesGo. Wondershare TunesGo - Letöltés, Transzfer és kezelheti a zene az iOS / Android készülékek YouTube saját zenei forrása Támogatja 1000+ oldalak letöltését Zene átvitele eszközök között Az iTunes az Android Komplett teljes zenei könyvtár Fix ID3 tagek, borítók, Backup Kezelje Zene nélkül iTunes Korlátozások Ossza meg az iTunes lejátszási listához Útmutató TunesGo: wnload Zene Zene ansfer Zene iTunes könyvtár az iTunes a TunesGo app az asztalról, és kattintson az "Online zene" a bal oldalon.

Iphone ra hogy tudok zen rakni free

  • Eladó használt hyla
  • Bagoly fogadó gyömrő
  • Iphone ra hogy tudok zen rakni 1
  • Iphone ra hogy tudok zen rakni app
  • Iphone ra hogy tudok zen rakni 2017
  • Suzuki Wagon R turbó felújítás ár, eladó turbó árak, turbó javítás

Figyelt kérdés Egyszerűen nem sikerügítséég! 1/16 anonim válasza: 97% 1. Bedugod a gépbe az iPhone-t. 2. Megnyitod az iTunes-t. 3. Ctrl+O vagy felül a menüsorban: Fájl > Fájl könyvtárhoz adása > kikeresed a fájlt amit hozzá akarsz adni > Enter 5. Ott a fájl abban a könyvtáradban baloldalt amilyen maga a fájl. (pl. ha hangfájlt adtál hozzá akkor a "Zene" könyvtáradban. 6. Belemész abba a könyvtárba és látod, hogy ott van a fájlod 7. Mivel rádugtad a gépre az iPhone-t ott lesz baloldalt az iPhone-od neve. Szóval a fájlodat ami mondjuk a zene könyvtáradban egyszerűen ráhúzod az iPhone-ra. 2011. dec. 16. 21:58 Hasznos számodra ez a válasz? 2/16 A kérdező kommentje: 3/16 anonim válasza: 100% istenem, mióta kerestem egy ilyen rendes választ! :D 2012. nov. 17. 21:21 Hasznos számodra ez a válasz? 4/16 A kérdező kommentje: na örülök h megtaláltad:D 5/16 anonim válasza: Letöltöttem az iTunest, de a telóm neve nem jelenik meg, csak bal oldalt a típusa, de arra hiába húzom rá a zenét, nem történik semmi.

Iphone ra hogy tudok zen rakni mp3

1. Letöltöd számítógépre az Apple honlapjáról az iTunes-t, majd telepíted. 2. Ezután bejelentkezel az Apple ID-dal. Összedugod a telefont, a számítógépeddel, ha nem nyílna meg automatikusan az iTunes, megnyitod. 3. Itt megfogja kérdezni, hogy megbízható-e a számítógép, itt a telefonodon rányomsz, hogy igen. 4. Az iTunes felső sorában kiválasztod a kis hangjegyet. Majd középtájt a Saját zenékre kattintasz. Bal felül (nem legfelül) Fájl->Fájl hozzáadása a könyvtárhoz, aztán pedig betallózod a számítógépeden pihenő zenéket. 5. Abban a sávban amiben a hangjegy volt, ott lesz egy telefon ikon, arra rákatt, majd megjelenik a telefonodról néhány adat. Itt neked a bal oldali listából a Beállítások fül alatti HARMADIK pont fog kelleni, azaz a Zene. Itt kipipálod a Zene szinkronizálása részt, illetve, ha magától nem teszi meg az alatta lévő Teljes zenekönyvtár pontot is "pipáld ki". 6. Alul nyomj egy Alkalmaz, majd egy Szinkron gombot és várd meg amíg átmásolja a zenéket a telefonodra. A zenék a telefonon lévő gyári Zene appban fognak megjelenni, nem kell semmiféle külső app hozzá.

Iphone ra hogy tudok zen rakni price

2. Válassza ki a YouTube webhelyen, ha a YouTube logó alján a TunesGo ablakot. a YouTube honlapján a szokásos módon, és nyissa meg a zene vagy videó a letölteni kívánt. a Download gombra mellette a link bárban. TunesGo app kezdi letölteni a videót, és majd átalakítani, hogy MP3 formátumban. Zene a YouTube-ról is letölthető, egyszerűen beilleszti a YouTube linket a zene a link bár és letöltési hivatkozásra kattintva mellette.