Virtual Dj 8 Használata

Többször rákerestem a keresőben, de a Virtual DJ valahogy kimaradt a fórumból, és az írásokbó, hogy azért, mert senkit sem érdekel az egész prohardverről... bár gyanítom, hogy nem azért(nem tudom mért:))). No tehát akkor kezdjük az elején. A Virtual DJ egy kezdő "disc jokey"-nak hasznos lehet, hisz megtanulhatja benne az alapokat, ráadásul egy hozzá csatlakoztatott, úgynevezett konzollal akár házibulikba is mehet keverni:). A Virtual DJ felépítése nagyon egyszerű. Két zenelejátszó panel van, középen egy keverő, alul pedig a music(zenetár), a sample(hang effektek), az fx(különféle effektek), és a rec(felvétel) fülek. Még mielőtt jobban belemennénk a dolgokba, felhívom arra a figyelmet, hogy érdemes két hangkártyának lennie a gépben, egyikre egy fejhallgatót, a másikra pedig a hangfalat csatlkazotatjuk. Nos a keverés igazából nagyon egyszerű. Saját ismereteim szerint kétféle módszerrel lehet keverni. Az egyik az, hogy a zene egy "csendes" része után hirtelen átváltjuk a másikra ahol épp mondjuk a refrén megy, vagy a másik, hogy keresünk valami jó "dobos-ütemes" részt mindkét zenében, és úgy egyeztetjük a két ütemet, hogy egymást fedjék, és így könnyen át lehet keverni.

Virtual dj 8 használata player

  • Virtual dj 8 használata 3
  • Virtual DJ: a zeneszerkesztõ letöltése és használata - virtual, dj, virtual dj, zene, zeneszerkesztés, videó | VideoSmart
  • Virtual dj 8 használata key
  • Kiadó lakás kalocsa
  • Virtual dj 8 használata 1
  • Milyen színű fagyállót használhatok? - HüLLő kft. Budapest XX. és XIII.

Mit csinálhatsz a Tanulj kikapcsolódva Túl sokmindent akarnak megtanítani, de nem tetszenek a módszerek? Itt játszva tanulhatsz az élet minden területérõl! Tölts fel videótippet Ha van olyan tipped, amit megosztanál a nagyvilággal, illetve te valamit máshogy csinálnál, töltsd fel mielõbb! Szólj hozzá Miután megnézted, vagy elolvastad a tippet, véleményezd azt, hogy minél jobb tartalommal tölthessük fel az oldalt! Csinálj klubot Készíts saját klubot, ahová mások is csatlakozhatnak, és közösen egyre nagyobb videóbázist hozhattok létre!

Virtual dj 8 használata free

Virtual DJ használati útmutató A Virtual DJ felhasználói leírása magyarul Windows operációs rendszerre. Az alábbi használati útmutatóban kiemeltük a szoftver legfontosabb funkcióit, képekkel illusztrálva és részletezve azok alkalmazását. Az instrukciókkal könnyebben elsajátíthatjuk a keverőpult használatának fortélyait, valamint segíthetnek a kezdeti lépéseknél is. A Virtual DJ letöltése Amennyiben szeretnénk a Virtual DJ keverőpult legfrissebb verzióját használni, töltsük le innen. Mielőtt installáljuk a programot, érdemes átfutni a magyar telepítési leírást is. A Virtual DJ indítása Indítsuk el a programot a Windows asztalról vagy a Start menüben található parancsikonnal. A Virtual DJ első használatakor előfordulhat, hogy víruskeresőnk átvizsgálja az új szoftvert és futtatásához engedélyt vagy megerősítést kér. Első lépések A Virtual DJ kezelőfelülete első pillantásra igen bonyolult – előnnyel indulnak a program kezelésekor azok, akiknek hasonló zenei programok kezelésében már van valamennyi tapasztalatuk.

Most az utóbbiról fogok bővebben beszélni, de az első amit mondok róla az, hogy amikor "csendesben" van a zene, tehát mondjuk csak ének, vagy csak zene, semmi "dobos-ütem", akkor nem szabad rátenni a másik ütemet, mert elég rosszul hangzik ha hirtelen elkezd "dobolni" a zene:D. Nah kezdjük! Hirdetés Íme a kezelőfelület: Kezelőfelület 1. ) Az előkészületek: Húzzunk a zenelejátszó panelekre zenéket, valami jó ritmusosat kezdésként. Húzzuk a Crossfader pöcköt annak a zenelejátszó irányába, amelyen szólni fog az első zene. Majd ha ezek megvannak, indítsuk el a két zenét. Az egyik fog szólni a hanszóróból, a másik pedig a fülesből. Amelyik a fülesben szól, annál keressünk egy részt(jó lenne ha az elején lenne), amiben csak ütem van. Ha megvan, akkor nyomjuk be a billentyűzeten a 4-es vagy a 2-es számgombot, hisz ezekkel beállítjuk a Loop funkciót, aminek segítségével beállítjuk az ismétlődést a zenének egy részén, és így nem fog tovább menni a zene. Ez azért hasznos, mert így nem kell állandóan visszatekerni a zenét, hogy átkeverjük az ütemes résznél.

Első lépésként megnyitás után a program regisztrációra kér minket, ez azonban nem kötelező, el is hagyhatjuk ezt a lépést. A különféle hangfájlokat, zenéket a bal alul található ablakban kereshetjük ki, innen húzhatjuk őket a kezelőfelület megfelelő részére (ahol a Drag a song on this deck to load it feliratot láthatjuk), hogy dolgozni kezdjünk vele. A legfontosabb gombokat, beállítási lehetőségeket mind megtaláljuk ezen a kezelőfelületen, bár kitapasztalásuk, a velük való beható ismerkedés eltarthat némi ideig – a programmal nem szabad türelmetlenül bánni. Beállítások A beállításokat a jobb felső saroknál található szürke fogaskerék ikonnal nyithatjuk meg. A felnyíló ablakban különféle lehetőségek tárulnak elénk: Audio: Itt értelemszerűen a hangbeállításokat végezhetjük el, így például a bemeneti és kimeneti lehetőségeket láthatjuk, illetve a hangkártya beállításait. Az Interface pontban a kezelőfelületen változtathatunk igény szerint, a Controllers pontban pedig a gyorsbillentyűkkel elvégezhető nagyszámú műveletet találjuk.

A munka meggyorsítása érdekében ezeket érdemes átböngészni, saját igényeinkhez és szokásainkhoz szabni. Options: Az általános beállításokat tartalmazza, amelyekből akad szép számmal, így ezt a pontot is érdemes behatóan böngészni, mielőtt még megkezdenénk a szoftver használatát. A Licenses menüpontban a különféle engedélyeket, licenceket, regisztrációnkat állíthatjuk, a Broadcastnál közvetíthetjük hanganyagainkat különféle csatornákon keresztül. A Record arra ad lehetőséget, hogy tallózással új fájlokat nyissunk meg/vegyünk fel, s végül a Remote pontban a távoli munkára alkalmas eszközeinket kezelhetjük. A Virtual DJ keverőpult felhasználói leírásának végére értünk, reméljük hasznosak voltak a fenti útmutatások, instrukciók.