Vác Női Kézilabda

Szabó Laura, a magyar női kézilabda-válogatott 23 éves beállósa Érdről a Váci NKSE csapatához igazolt, írta az MTI. A váci klub korábban azt közölte, hogy nem tervezi újabb játékos szerződtetését, játékoskerete kialakult a következő szezonra. Közösségi oldalának beszámolója szerint azonban lehetőségük nyílt egy válogatott játékos szerződtetésére, és ezt nem akarták elszalasztani. Szabó Laura szerződése egy plusz két évre szól. A beálló részt vett a 2018-as Európa-bajnokságon és a tavaly decemberi világbajnokságon is, eddigi 26 válogatott mérkőzésén 43 gólt dobott. Érden kezdett kézilabdázni, ám a klub anyagi okok miatt a felnőtt keret mindenki tagjával szerződést bontott, ezért Szabónak is új csapatot kellett keresnie. Kiemelt fotó: Facebook/Váci Női Kézilabda Sportegyesület

Váci női kézilabda sportegyesület

A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették a K&H Női Kézilabda Liga 2020/2021-es idényének programját. A bajnokságok 1. fordulójának versenynapja 2020. szeptember 5-6-a, az alapszakasz utolsó fordulójának versenynapja 2021. május 30. A sorsoláson eldőlt, hogy csapatunk a Ferencváros otthonában kezdi el a bajnokságot! Olvass tovább Szabó Laura Vácon folytatja Egy korábbi átigazolási bejelentésünk kapcsán beszámoltunk róla, hogy egyesületünk nem tervezi újabb játékos szerződtetését, játékoskeretünk kialakult a következő szezonra. Azonban lehetőségünk nyílt egy válogatott játékos szerződtetésére, amelyet nem szerettünk volna elszalasztani, így nagy örömünkre szolgál, hogy Szabó Laura is a Váci Női Kézilabda Sportegyesület játékosa lesz! A 23 esztendős válogatott beállós 1+ 2 évre kötelezte el… Kedves Szurkolóink! A tegnapi napon megkaptuk a következő szezonra érvényes díjtáblázatot a Váci Sportcsarnok bérlése kapcsán. A kézhez kapott 60%-al emelt árak, és az egyéb kiegészítő szolgáltatások és helyiségek bérleti díj emelkedését, jelen állás szerint egyesületünk nem tudja majd finanszírozni, hiszen ezekkel a plusz költségekkel nem terveztünk az előttünk álló idényre.

GVM Europe-Vác / csapat | handball.hu - kézilabda

Hazai pálya! – Állj Te is az összefogás mellé! #hazaipalya #tippmix #lukácséstamás #vw #hummelhungary #gvmeurope #hajrávácilányok #vác #kézilabda #maradjotthon Bejegyzés navigáció

1991/92-ben megalakult a Váci TERRA csapata (Hajós DSE utódja), mely magabiztosan menetelt az NBI/B-ig. 1994/95 két NBI/B-s csapattal büszkélkedhetett Vác városa, a Váci FORTE és a Váci TERRA képviseletében. 1996-ban A Váci TERRA elnökének hirtelen halála következtében a csapat egyesülve Váci FORTE-val folytatta a bajnoki menetelést 1997/98-ban a Synergon SE Vác NBI/B-s csapata megnyerte a bajnokságot, ezzel jogot szerzett a legmagasabb osztályba, az NBI-be való indulásra.

Női

Oldal átláthatósága Továbbiak A Facebook adatok megjelenítésével teszi világosabbá az oldalak célját. Megnézheted az oldalt kezelők és ott tartalmat közzétevők által tett lépéseket is. Az oldal létrehozása – 2011. október 23.

Előzmény: nembal (19744) 2020. 10 19743 Vitatkozom veled. Laura jelenleg az egyik, ha nem a legjobb beállós. A válogatott szempontjából nem közömbös, hogy a Vácban bőven van lehetősége a játékra (! ) és egy sor kiváló játékostárs között pallérozódhat tovább. Az eddigi pályafutása nem azt igazolja, hogy vándormadárkodásra hajlamos játékosról van szó. Ha Vác hosszútávon marad stabil középcsapat (miért is ne) és ő is hosszútávon kíván meghatározó játékosa lenni a magyar kézilabdának, néhány évre legyökerezhet nálunk. És ha kinövi magát nálunk, következhet az ismert törvényszerűség. Előzmény: zöld paradicsom (19740) -3 1 19740 Laura számára a Vác sok tekintetben kevés. Legfeljebb kényszer-megoldásnak jó. Úgy hiszem, főleg a környezete értékeli túl a kislányt. És várja a jobb lehetőséget, főleg a jobban fizetőt. Előzmény: ZLajos (19735) 2020. 09 19738 Laptop (és/vagy mobil) és asztali gép, ha ugyanarra a routerre csatlakozik (az egyik wifin, a másik kábelen), az egy és ugyanazon (külső) IP cím... Szavaztam én is egyet, már 947 szavazatot kapott Salja.

Ftc női kézilabda élő közvetítés

kagye 18 órája 0 1 19761 A honlapom Főoldalának bal alsó sarkában elindítottam a szavazást arról, vajon hány pontot szerez a csapat a bajnokság első körében - a sorsolás szerinti első 13. fordulóban. Ott csak egy tippet lehet elhelyezni, de aki részletesebben is szeretné indokolni az általa gondolt pontmennyiséget, az ezt megteheti az ismét mindenki által elérhető Sport fórumban. G-T15 21 órája 0 0 19760 Amennyiben a sorlás alapján marad a tényleges meccs sorrend, akkor november közepéig 14 ponttal én elégedett lennék, sőt szerintem mindenki. Ha ahhoz még sikerülne a bajnokság feléig 4 pontot hozzátenni az jó alap lehetne. Viszont a bajnokság folytatásában 12 pont is bravúrnak számítana számomra. Igaz ha azt vesszük, hogy 10 itthoni meccset kellene nyerni és 5 idegenbelit az egész bajnokságban az is 30 pont. Az ezen felüli bravúrok, hoznák a jobb végső helyezést. Én bízom, hogy csapat erre képes lesz és 1-2 fiatal játékos is bizonyítja jobban tehetségét, bár Gréti általam megítélt gólkirálynőségét nehéz lesz felül múlni.

  • Kézilabda stream
  • Vac ftc noi kezilabda
  • Nyíregyháza időjárás 7 napos
  • Gyros | Recipe | Ételpornó, Recept, Főzés
  • Candy Crush - Játékok
  • Vac noi kezilabda
  • Vác női kézilabda honlapja

Kézilabda közvetítések

SZILÁGYI Zoltán – vezetőedző NÉMETH András – szakmai igazgató SZABÓ Krisztina – kapusedző Frissítve: 2018. augusztus 5. A klub honlapja EREDMÉNYEK: magyar bajnoki bronzérmes (2010) Magyar Kupa-bronzérmes (2003-2005, 2012) Magyar Kupa-elődöntős (2011) A csapathoz kapcsolódó hírek © 2001-2020

Előzmény: Timo18 (19737) Timo18 19737 Szerintem sokan kijátsszák ezt a kártyát, hogy 1 fő több szavazatot is leadjon. Van rá megoldás, ahány laptop/asztali gép/telefon, annyi IP-cím. :) Tehát lehet többször is... 19736 Van erre valami követelmény, vagy csupán a korrektség szabályai mérvadók, hogy egy fő csak 1 szavazatot adhat le? :) Előzmény: Timo18 (19733) 19734 Van arról infó egyébként, hogy miért nem jelenti be a klub gyakorlatilag "hónapok óta" Szabó Laurát? 19733 Segítsük hozzá Sanját néhány szavazathoz még, hogy Ő legyen a 2019/2020-as szezon legjobb szerb kézilabdázónője. :) A balszélsők ("levo krilo" - első kérdés) versenyét fölényesen vezeti, de a címhez az összes poszton szereplő játékos közül kell a legjobbnak, a legtöbb szavazattal rendelkezőnek lennie. A szavazás június 10-ig tart. Legalább 900-ig toljuk fel ebben a 2 napban! Aki teheti és szeretne, szavazzon a fenti linken! Köszi! :) 2020. 07 19732 Látni láthatja a folyamatot a kívülálló, viszont ahhoz az edzések legalább 40%-án ott kellene lenni, mert ott sok minden eldől.

35 views 3 months ago Paróczy Sára a Kisvárda elleni hazai bajnoki mérkőzés előtt - Duration: 16 seconds. 50 views 3 months ago Szilágyi Zoltán a Kisvárda elleni hazai bajnoki mérkőzés előtt - Duration: 37 seconds. 40 views 3 months ago Váci Női Kézilabda Sportegyesület élő közvetítés az MTVA engedélyével - Duration: 1 hour, 37 minutes. 12, 802 views Streamed 4 months ago Bálint Anna a Győr elleni hazai bajnoki mérkőzés előtt - Duration: 20 seconds. 233 views 4 months ago Szilágyi Zoltán a Győr elleni hazai bajnoki mérkőzés előtt - Duration: 48 seconds. 460 views 4 months ago This item has been hidden