Nőgyógyászati Magánrendelés Gyöngyös

1996 A Magyar Szülészeti Nőgyógyászti Ultrahang Társaság (MSZNUT) és a Fetal Medicine Foundation (Nemzetközileg nyilvántartott ultrahang – specialista FMF ID: 46504) tagja vagyok ami alapján Down-kór szűrést és genetikai ultrahangos vizsgálatokat is végzek licence-vizsga alapján. Speciális érdeklődési területeim: fogamzás előtti kivizsgálás, családtervezés, fogamzásgátlás terhespatológia – koraszülés megelőzés ultrahang diagnosztika diagnosztikus és operatív laparoscopia koraszülött, újszülött ellátása meddőségi kivizsgálás és kezelés Intim-esztétikai lézerspecialista

Elmondjuk, miért "4D" a babamozi. Miért fontosak a terhesség alatti ultrahang-szűrővizsgálatok? Hogy történik a Down szűrés, illetve kockázatbecslés? Mit kell tudnom a terhességi toxémiáról, annak szűrési lehetőségéről? Látványos képeket, videókat is láthat a méhen belül fejlődő magzatról. Milyen vizsgálatok érhetők el a nőgyógyászati szakrendelésen?

Szülészet-nőgyógyászat A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A nőgyógyászati betegségek diagnosztizálásához különféle vizsgálatokat végzünk. Neonatológia Az egészséges és a beteg koraszülöttek, újszülöttek élettanával, kórtanával foglalkozó orvostudományi szakterület. Magamról 1995-ben Budapesten végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. Ezután a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján töltöttem gyakornoki éveimet, ahol 2001. áprilisában Szülészeti-nőgyógyászati szakvizsgát szereztem. Első munkahelyem a Margit Kórház, majd a Bugát Pál Kórház Szülészet-nőgyógyászati Osztálya. 2004-ben Neonatológia szakvizsgát szereztem Budapesten, azóta neonatológusként, klinikai főorvosként tevékenykedek. A Budai Corvin Orvosi Magánrendelő igazgatója vagyok. Szervezői munkám mellett természetesen mint szülész-nőgyógyász folytatok ambuláns betegellátást, terhesgondozást, magzati és nőgyógyászati vizsgálatokat. Budapesten a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján valamint a MaternitySzülészet -nőgyógyászati Magánklinikán vezetek szüléseket és műtéteket.

  • Hatályba lépett Ausztriában a „jelkép-törvény” | TRT Magyar
  • Cipők lányoknak - foglalj online a CCC oldalán - https://ccc.eu
  • NŐGYÓGYÁSZATI MAGÁNRENDELÉS GYÖNGYÖS - Dr. Gál László
  • Nőgyógyászati magánrendelés gyöngyös magyarul
  • Élménybeszámoló nápoly - Travelhunter
  • Digitális Irodalmi Akadémia – ppt letölteni
  • Alsóerdősor u. 7
  • Nőgyógyászati rendelés gyöngyös
  • Urológia magánrendelés budapest

Nőgyógyászati vizsgálat

  1. A karamazov testvérek