Negatív Digitalizáló Ár

  1. Negatív digitalizáló ar vro
  2. Digitalizáló
  3. Negatív digitalizáló ar bed

Minőségi digitalizálás vagy jó ár? Nem kell választania, mindkettőt megkapja! Tudjon meg többet: Miért érdemes ránk bízni a digitalizálást? Profi fotó-, negatív-, diaszkennelés már 65 Ft-tól Megrendeléssel kapcsolatos információkért kattintson ide! Fotó-, dia-, negatív szkenneléssel fényképei újra életre kelnek, pótolhatatlan emlékeit az utókornak is megőrizzük! Családi fotóalbumok szkennelése otthoni módszerekkel rengeteg időt vesz igénybe, és a végeredmény sem mindig az elvárt minőséget hozza. Ezért érdemes a fotók digitalizálását szakértőkre bíznia. Digitalizáló stúdiónkat az évek során folyamatosan fejlesztve, egyre profi bb gépekkel szereltük fel, hogy minél jobb minőségben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Egyedi bejelentkezés útján általában hétköznap délután várjuk címünkön a digitalizálandó anyagokat. Elérhetőségeinkről, bejelentkezésről bővebben itt tájékozódhat. Szolgáltatásainkról bővebben az alábbi linkekre kattintva, vagy a felső menüsor segítségével tájékozódhat. fényképek szkennelése diaszkennelés negatívok digitalizálása szöveges dokumentumok, iratok szkennelése, karakterfelismeréssel digitalizált fotók retusálása Diaképek szkennelése házilag rendkívül időigényes, és kétséges végkimenetelű feladat, ezért kisebb-nagyobb gyűjtemények digitalizálása otthon nem kifizetődő.

Negatív digitalizáló ar vro

Áraink az alábbiakat tartalmazzák: A fényképeket, rajzokat, diákat, negatívokat Az iratokat, könyveket Mit jelent a dpi? Melyik felbontást válasszam? A válaszért kattintson! Szkennelés árak Minimálisan megrendelhető mennyiség: 10 db fénykép / dia / negatív / irat oldal. * Felbontás * / Ft / db FÉNYKÉP 300 dpi 600 dpi 1200 dpi papírkép A4 méretig (színes vagy ff) digitalizálása 65 70 120 egyedi fájlelnevezés**** fenti árak 50%-a A fényképek szkennelésének díja alapvető retusálást is tartalmaz. Az alapvető retusálás a következőkből áll: színkorrekció, fényerő- és kontraszt javítás, kisebb karcolások, esetleg nem eltávolított porszemcsék retusálása. DIA, NEGATÍV 2400 dpi 4800 dpi normál (24x36 mm-es) dia vagy negatív szkennelése - 90 280 közép-, nagyformátumú dia vagy negatív szkennelése (6x6, 6x9 cm stb. ) 180 300 600 üveges diakeret szétszedésének és összeillesztésének felára a szkennelésen díján felül** A dia- és negatív képek szkennelésének díja alapvető retusálást is tartalmaz. Az alapvető retusálás a következőkből áll: színkorrekció, fényerő- és kontraszt javítás, kisebb karcolások, esetleg nem eltávolított porszemcsék retusálása.

Digitalizáló

Dia- és negatív fotók digitalizálását már 65 Ft-tól vállaljuk, gyűjtemények szkennelését pedig jelentős, akár 30%-os kedvezménnyel végezzük. Papír alapú fotók digitalizálása szintén nem túl kifizetődő házilagos módszerekkel. Tapasztalatink szerint a manapság rendkívül elterjedt multifunkciós készülékek legfeljebb szöveges iratok szkennelésére alkalmasak, fényképek digitalizálására nem igazán, köszönhetően a sebességüknek, nehézkes, nem specializált szoftverüknek. A csak szkennelésre alkalmas olcsó készülékek a multifunkciósoknál jobb eredményt produkálnak, de itt is kompormisszumot kell kötni mind sebesség, mind minőség terén. A szkennerek egyik közismert tulajdonsága a felbontása, melyet a digitalizálás során a dpi értékkel fejezünk ki. Az esetek nagy többségében az óriási, 4800, 6400, vagy ennél nagyobb felbontást nem használjuk ki, ezért azt mondhatjuk, hogy nem is ez a legfontosabb ismérve egy jó szkennernek. Kevesebbet beszélnek az optikai sűrűség ről, amely annál nagyobb, minél profibb szkennerről beszélünk.

Negatív digitalizáló ar bed

  • Használtautó opel combo blu
  • Filézett rántott csirkecomb recept
  • Ösztöndíj külföldi
  • Negatív digitalizáló ár vagyok
  • Az utolsó skót király online teljes film

Különösen fontos a dia- és negatív képek, tekercsek körültekintő megőrzése. De ezzel is legfeljebb valamivel meghosszabbíthatjuk a képek életkorát. Digitalizálási eljárással az öregedés megállítható, és egy pillanatképet kaphatunk az analóg formátumok aktuális állapotáról. Képjavítással akár az eredeti állapot is visszanyerhető. Stúdiónk évek óta foglalkozik fényképek digitalizálásával, folyamatosan arra törekedve, hogy magas minőségben szolgáljuk ki ügyfeleinket. Értjük ezalatt az egyedülálló fényképek gondos kezelését, szükség esetén egy-egy képet újraszkennelünk, hogy önnek csak a legjobban sikerült végeredményt adhassuk át. Az önök kényelme érdekében vezettük be háztól-házig szolgáltatásunkat is. Legnagyobb körültekintéssel kezeljük az évtizedes fotókat, iratokat Digitalizálás előtt minden anyagot megtisztítunk Digitalizált képeit egy évig tároljuk, így akár később is újra oda tudjuk adni cd-n vagy más adathordozón, és csak az adathordozóért számítunk fel költséget! Várjuk megrendelését: +36-70-384-9519 ​

Az optikai sűrűség felelős a színek dinamikájáért, a kontrasztért, és a digitalizált végeredmény élességéért. Az otthoni használatra szánt szkennerek ezen értéke alacsonyabb, ezért a végeredmény sem lesz az elvárásoknak megfelelő. Persze, csodát nem lehet tenni. Egy alapvetően homályos képből még a legdrágább, legprofibb szkennerrel sem lehet tűéles digitalizált képet varázsolni. A szkennelés meglehetősen időigényes munka, és az sem feltétlenül igaz, hogy minél drágább egy szkenner, annál gyorsabban olvassa be a képeket. Ezért érdemes olyan szakértőkre bíznia fényképeit, akik csak ezzel foglalkoznak, minden munkaidejüket fotók digitalizálásával töltik. Ebben segítünk, tapasztalatunk és műszaki hátterünk biztosítja az ön számára a kíváló digitalizált végeredmény t! Pótolhatatlan emlékei nekünk is fontosak. Az évek során a gondosan tárolt fényképek is előbb-utóbb elérik életkoruk végét, ahonnan már nincs visszaút. Gyűrődnek, elszíneződnek, megkarcolódnak, elszakadnak, ujjlenyomatok maradnak rajtuk.