Vendéglátó Szoftver Ár

  1. Igo szoftver

Professzionális számítógép alapú elszámoltató rendszer vendéglátó egységek számára Az RKeepeR nagyszerű eszköz a teljes körű irányításához a vendégtérben, az elszámoltatásban, a raktározásban, a könyvelésben és a dolgozói órák feldolgozásában. Tökéletes asszisztens vendéglátóknak és pénzügyi vezetőknek. A rendszer megfelel mind kis és nagy éttermek számára, és lehetőséget teremt vendéglátó egységei menedzselésére. Éttermi szoftvermegoldásaink a legmodernebb háromszintű szerver-kliens rendszerre épülnek ipari hardverek felhasználásával (érintőképernyős pénztárgépek, kézi terminálok, intelligens kamera és pincérhívó rendszerek). Vendéglátó programjaink és rendszereink gyorsítják a rendelés felvételt és számlázást, optimalizálják a konyha terheltségét, átláthatóvá teszik az elszámolást és a készletgazdálkodást. A többszintű jogosultsági rendszer lehetővé teszi, hogy minden kolléga csak a munkájához szükséges modulokhoz férjen hozzá. Multifunkcionális és integrált rendszer Az RKeepeR egy olyan multifunkcionális integrált rendszer, amely a Horeca szektor bármely szereplőjére ráilleszthető.

Igo szoftver

Egy olyan vendéglátó szoftverről van szó, mely egyaránt alkalmas kis kávézó, vagy akár egy több telephellyel rendelkező étterem számára is, de a gyors eladás funkciónak köszönhetően egyéb például jegy, vagy fagylalt értékesítésre is alkalmas. Helyfüggetlenségének köszönhetően külső helyszínen üzemelő vendéglátóhelyek is gond nélkül használhatják. Ez a vendéglátó szoftver olyan vezetői információs rendszert tartalmaz, melynek segítségével távolról is rálátunk az üzletmenetre, anélkül hogy az értékesítési folyamatot megzavarnánk. Napi forgalmi listákat kérhetünk le, üzenetet küldhetünk, feladatokat delegálhatunk, ami egy belső chat felületen megjelenik. Továbbá foglalásokat kezelhetünk, vagy akár rendeléseket is leadhatunk a beszállítóink felé a minimum készlet lista támogatásának köszönhetően. Az asztalok rendelésfelvétele egy bővített funkcióval rendelkezik, hiszen egy kétirányú kommunikációt tartalmaz. Azok a vendéglátó helyek, akik rendelést adnak le a szoftveren keresztül (ezt az asztalnál is megtehetik az erre a funkcióra rendszeresített eszközön keresztül) a konyha felé, visszajelzést kapnak a megrendelt termékek státuszáról.

PlaccOn - Az online vendéglátó szoftver June 2 at 11:00 PM A pünkösdi hosszúhétvégén debütált legújabb partnerünk Nánásiék - Ne... kem a Balaton, Ördög Nóra és férje kisboltja Balatonakarattyán. Több egy átlagos kisboltnál: a helyben fogyasztás és bevásárlás mellett a MÁK bisztró pop-up bisztrójában pedig bevállalós ízeket kóstolhattok a már megszokott mákos módban Köszönjük, hogy velünk vagytok a # placcon! # nanasiek # nekemabalaton # makbistro # makpopup # balatonakarattya See More

  • Melegszendvics sütő retro
  • Megharapott nyelv gyógyulása
  • Élelmiszeripari gázok | SIAD
  • Transzformátor bekötése
  • Alu csónak eladó
  • Szoftver
  • Kamex.hu - éttermi szoftver ingyen, vendéglátó program, étterem szoftver és egy másik 40 keresőkifejezések.

OnlineMágus Rendelő Szoftver, mely az internetről érkező rendelések kezelését teszi lehetővé. A két rendszer egymással szoros összhangban tud dolgozni. Az OnlineMágus Rendelő Szoftver segítségével az interneten keresztül befutó rendelések azonnal, automatikusan felütésre kerülnek a StandMágus Vendéglátó Szoftverben, azaz a rendelést a konyha szinte abban a pillanatban megkapja, amint a megrendelő a rendelés elküldése gombra kattintott. (Ezzel egy időben természetesen a készlet is mozdul). Mindez rengeteg felesleges munkától megkíméli ügyfeleinket és egy csomó időt megspórol mindenkinek. A hibázási lehetőség pedig szinte egyenlő a 0-val. De minden általunk írt mondatnál ékesszólóbban bizonyítja rátermettségünket, ügyfeleinkhez való hozzáállásunkat, cégfilozófiánkat, szoftvereink professzionalizmusát napról-napra bővülő ügyfélkörünk véleménye. A teljesség igénye nélkül néhányat itt olvashatsz:

Szállítási idő: 1-3 munkanap Fali etető, apró termetű énekesmadarak használhatják. Kertekbe vagy panelházak ablakába helyezhető el. Ft 2 390 Szállítási díj min. 890* Szállítási idő: 2-4 hét Fenyőfából készült, nádtetős etetőház, kerti kismadarak részére. Magkeveréket és faggyúgolyót is helyezhetsz bele. A fa kezelésének köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak. Környezetbarát és természetes anyagokból készített. Anyaga: fe Ft 2 419 Szállítási díj min. 1670* Szállítási idő: 2-4 hét Fenyőfából készült, nádtetős etetőház, kerti kismadarak részére. Felakasztható. Környezetbarát és természetes anyagokból készítet Ft 2 529 Szállítási díj min. 1670* Szállítási idő: 1-3 munkanap A dúcetetők a legtöbb madár számára ideálisak. Szívesen látogatják cinkék, pintyek, verebek, galambok, gerlék, rigók, csúszkák. Ft 3 250 Szállítási díj min. 890* Szállítási idő: 2-4 hét Fenyőfából készült, nádtetős etetőház, kerti kismadarak részére. Anyaga: fe Ft 3 291 Szállítási díj min. 1670* Szállítási idő: 1-2 munkanap 7, 2 m2 / tekercs Kerítések mellé dekorációként, árnyékolóként térelválasztóként használják elsősorban.