Foghíd Gyakori Kérdések

 1. Létezik az, hogy foghíd 6taggal 110ezer forint?
 2. Fogpótlás - Gyakori kérdések
 3. Gyakori
 4. Híd, implantátum vagy semmi? (2841932. kérdés)

Ami a legjobb ebben az esetben, az az implantátum, de az árban nagyon húzós. 120 ezer-nél kezdődik a legolcsóbb, és arra még a porcelán fogmű, 25 ezer-től, a csillagos égig megy az ára. 16:05 Hasznos számodra ez a válasz? 3/17 anonim válasza: Második vagyok. Mennyi idős vagy?... és melyik fogadat húzták ki? 2012. 16:07 Hasznos számodra ez a válasz? 4/17 anonim válasza: Igen, ezt akartam még én is mondani, hogy a híd ára az, hogy az egészséges fogat is le kell rizsszemnyire csiszolni, ezt az ember barbárságnak tartja. Ha kirakatban van, akkor kénytelen vagy beáldozni, ha hátul, akkor gondolkodóba ejt, de a rágáshoz teljes fogsor az optimális. 16:10 Hasznos számodra ez a válasz? 5/17 A kérdező kommentje: 30 vagyok és a bal felső ötöst húzták ki. Egy koronás fog volt, de a korona leszedése után derült ki, hogy elszuvasodott a csonk, ezért ki kellett húzni. Illetve gyulladt volt a gyökér feletti rész, de ez kiürült a húzás után maradt üregen keresztül. 6/17 A kérdező kommentje: A rágással kapcsolatban még nem tudok referálni, néhány órája húzták ki, szerintem ma már nem próbálkozom evéssel, mert fáj még a helye.

Létezik az, hogy foghíd 6taggal 110ezer forint?

Nekem a koronám felül van, viszont alul az első fogaim tövében már icipicit látható az elváltozás, kezd barnulni, piros körülötte, ezután majd érzékennyé válik és szevasz... Sajnos ez a genetika, mindenki rossz fogú, hiába a fogmosás, a selyem, az öblögetés... a gének előtt nincs akadály. Na ez a sajnos 22 évesen... :-( 2012. 14:40 Hasznos számodra ez a válasz? 6/9 anonim válasza: 100% * a családban mindenki rossz fogú 2012. 14:41 Hasznos számodra ez a válasz? 7/9 anonim válasza: Vállas előkészítésű koronát kell csináltatni, úgy kisebb az esély jóval, hogy tönkremegy alatta a fog. 2013. jan. 6. 13:38 Hasznos számodra ez a válasz? 8/9 anonim válasza: 100% Én sajnos megjártam, 4 koronát helyeztek el, a meghagyott 4 szemfogra. A többi, 12 fogamat kihúzta, pedig nem ezt beszéltük meg. Alsó-felső protkót csinált, pedig voltak fogaim és működtek. 2015. szept. 2. 20:32 Hasznos számodra ez a válasz? 9/9 anonim válasza: Régi kérdés, de ilyen esetben nem érdemes piszkálni a fogakat. 5. válaszolónak: ne hagyd annyiban a dolgot!

Fogpótlás - Gyakori kérdések

Genetika ide vagy oda, az ínysorvadást meg lehet előzni, vagy legalábbis kitolni. Első körben fogkőleszedés, mert főleg a fogkő a ludas. Utána akár az íny műtéte is szóba jöhet, ha szükség van rá, így az íny állapota sokáig fenntartható. Nem ígérem, hogy nem fogod így elveszíteni a fogaidat, de könnyen lehet, hogy csak 20-30 év múlva. Vagy akár vissza is fordítható a folyamat, ha időben elkezdik kezelni. Szóval mindenképp megéri foglalkozni vele. 2016. nov. 9. 02:46 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések:

Gyakori

Figyelt kérdés Van a felső kis kettesem mellett egy foghiányom, amit valószínűleg híddal fogunk pótoltatni. Milyen árban van egy ilyen híd, amikor egy fogat pótolnak? (ugye két fogat kell lecsiszolni hozzá) Három korona árát kell megfizetnem? Továbbá félnem kell attól, hogy bebüdösödik? Ilyet is hallottam. 1/1 anonim válasza: Dehogy büdösödik be. Tisztítani kell a környezetét esetleg jobban, ha olyan, kérdezd meg a fogorvosodat vagy a dentálhigiénikust (azt hiszem így hívják). 100 000 Ft körül van. Ha lehet, akkor inkább implantációt válaszd. Nem kell lecsiszolni a jó fogad, nem lesz rajtuk plusz terhelés, ellenben lesz egy gyakorlatilag teljes értékű plusz fogad. Implantációt minék gyorsabban, mert a csont a hiánynál idővel egyre vékonyabb lesz, egyre gyengébb implantációt lehet csak csinálni. 2015. júl. 3. 23:02 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2020, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.

Híd, implantátum vagy semmi? (2841932. kérdés)

 1. Növényi glicerin mire jo 2012
 2. Hauser indukciós fözölap »–› ÁrGép
 3. Sodródás teljes film streaming
 4. Foghíd
 5. A fogászati híd valóban olyan rossz dolog, tehát tönkremennek alatta a fogak...
 6. Nagymenők teljes film online
 7. Létezik az, hogy foghíd 6taggal 110ezer forint?
 8. Adó- és járuléknaptár – november | 24.hu
 9. Iq teszt kérdések
 10. Steven Saylor: A nílusi rablók (Ókori világ-sorozat, 2. rész)
 11. Magyar el camino útvonala lyrics
 12. Szaruanyagképződmény, szőrszál gyakoriság, szőrzet tömöttség, fedőszőr, nemezszőr, gyapjúszőr, serte, tapintószőr, fedőszőr, pillaszőr, szőrforgó, szőrtaraj, állat

1/6 anonim válasza: Nekem most lett meg csiná 10 évig jo lesz. Jobb mint fog nélkul. Hallotam olyat akinek 30 évig birta.. 2017. szept. 29. 10:36 Hasznos számodra ez a válasz? 2/6 anonim válasza: 22 éve van egy hidam. Egyszer kellett valami karbantartás. Egyenlőre tökéletesek alatta a fogak (2 darab tarrtó) 2017. 10:39 Hasznos számodra ez a válasz? 3/6 anonim válasza: Nagynénémnek most esett le kb. 10 év után. A két "tartó" fog is teljesen eltűnt... - "javítani" már nem lehetett, maradt a protézis:S - szóval igen, tönkrement alatta a foga és leesett a híd, pont, ahogy írtad. 10:48 Hasznos számodra ez a válasz? 4/6 anonim válasza: A hidak nem egyformák. Olyan, amely fémkapoccsal van rögzítve, az két éven belül tönkreteszi a fogat. 10:49 Hasznos számodra ez a válasz? 5/6 anonim válasza: Nekem 20 év után a korona alatt elkezdett fájni a fogam a doki levette a hidat és a hátsó fogat ki kellett húzni, mert tönkrement. 14:57 Hasznos számodra ez a válasz? 6/6 anonim válasza: A fogászati híd.

Figyelt kérdés Sziasztok! Van egy fogam a felső fogsoromon, aminek más a formája és a színe is, amúgy egészséges. Szeretnék rá tenni egy koronát, hogy a többi fogammal azonos legyen, dekoratív. A korona színe valóban olyan lesz mint a többi fogamnak? Valóban 10 évig kitart? Nem törhet el? Látszani fog, hogy az ott egy korona, nem a fogam? Előre is nagyon köszönöm! 1/9 A kérdező kommentje: Cirkónium, fémmentes koronáról van szó amúgy. 2/9 anonim válasza: 92% A helyedben inkább csak porcelán héjat ragsztatnék rá. De ha nem lehet, akkor nem rontanám el, mert lehet, hogy a szélén látszani fog hogy korona, és lehet, hogy nem tart ki 10 évig, mert elsorvadhat körülötte az íny, nagy tisztítást, odafigyelést igényel. Szerintem semmiképp nem éri meg. Engem rábeszélt egy fogdoki, 10 év alatt már 3. koronám van, mert mindig cserélni kellett, megbántam. 2012. máj. 10. 09:32 Hasznos számodra ez a válasz? 3/9 anonim válasza: 100% Én 22 éves vagyok és 13 éves korom óta koronám van. (9éve) A bal 2-es fogam gyökerén egy ciszta lett, hónapokig jártam a dokihoz, aki felfúrt, hogy kicsöpögjön a genny, sőt fel is vágta, tehát megpróbált mindent megtenni, hogy megmentse a fogam, de végül ki kellett húzni, mert a ciszta nőtt az első és a harmadik fogam felé.

 1. Heineken reklám zene 2011
 2. Suzuki vitara fogyasztása