Vargáné És Társa

Hízhat még kicsinyt. ---------------- #16 Elküldve: 2001. 22:10 Na persz van olyan röfije is Kismukknak, amelyik bõven több, mint 300Watt. Itt fogyózik az egyik. Sokat evett a "Vargáné" féle tápból. [Ezt a hozzászólást ufonauta szerkesztette (2001. Szeptember 05. ). ] #17 Guest_Speed_* Elküldve: 2001. 06. 03:29 Uramisten Udv - "Minek nekem tamagocsi, én Windowst használok... " #18 Elküldve: 2001. 13:36 ehem... ma volt idõm, és azér elképzeltem, hogyha kismukk kéjtõl õrjöngve, valahogy így: [url=""] [/url] bebassza az ÓL-ajtót, és habzó szájjal ráveti magát az egyik röfögõ, szintén tüzelõ kiéhezett, má' nedves anyaállatra, akkor mivel függõlegesbe nézve a disznajé kissé lejjebb van, ezér szegény kismukknak egész végig gugolva, félig állva kell tó'ni a kislányt. Merthát akárhogy nézem, képen se meg élõben se láttam még olyan nagy cocát, amelyik farmagassága elérte volna a combközepet, értitek, vagyishogy ez kismukknak milyen megerõltetõ lehet, ezér' újító ötletem támadt, nevezetesen, az ól gerendáira rögzítve, valami csörlõszerûségre kéne rárakni a disznó hátsóját, aminek motorját kismukk távirányítóval vezérelhetné, és akkor kedvére beállíthatná a disznaja luka, hozzá képesti magasságát persze ez még prebéta verzió, még beszélnem kell a tajvani csörlõgyárral is a részletekrõl, de ötleteket szívesen fogadok #19 Elküldve: 2001.

És swift

15:34 ▪ Vetőmag ▪ Fejér Kategória: Hibridkukorica Hasznosítás: szemes, siló FAO szám: 330 Leírás: Kiemelten stressztűrő Lactosil 1 éve hirdető 2020. 15:30 ▪ Vetőmag ▪ Fejér Kategória: Hibridkukorica Hasznosítás: siló, biogáz FAO szám: 460 Leírás: Leafy típus, Kiemelten szárazságtűrő, Magas termőképesség, Kiemelten stressztűrő 5 Vetőgép Mini Hobby 10. 990 Ft 1 éve hirdető 2020. 14:16 ▪ Vetőmag ▪ Pest Kiskertekben hasznos segítőtárs. 6 db cserélhető tárcsával szállítjuk. Alkalmas borsó, bab, csemegekukorica, cékla, uborka, spenót, retek, sárgarépa,... Telefon: +36207782191 3 Fémzárolt Magyar Lucerna vetőmag elővásárlási akció 1. 050 Ft +ÁFA 7 éve hirdető 2020. 13:02 ▪ Vetőmag ▪ Győr-Moson-Sopron Tisztelt Termelő, Gazdálkodó! Magyar termelésű fémzárolt (AKG, Zöldítés egyéb előírásokhoz felhasználható) lucerna vetőmag rendelhető postai kiszállítással a... BAYER őszi káposztarepce vetőmag AKCIÓ 2020 - Vargáné Tünde és Társa Kft 8 éve hirdető 2020. 13:00 ▪ Vetőmag ▪ Pest Tisztelt Termelők! Kedves Partnereink!

Vetőmag - Apróhirdetés - Agroinform.hu

Tb és bérügyintéző tanfolyam

T�lfeszv�d�

És skateboarding

  • Használt kishaszongépjármű budapest
  • És shoes
  • A kém teljes film
  • Tb és bérügyintéző tanfolyam
  • És scheme
  • Cafe frei ajándékcsomag atlanta
  • És tu
  • Vetőmag - Apróhirdetés - Agroinform.hu
  • Eladó használt MAZDA MPV 2.0 CDH TE Karakuri, 2004/8 - Használtautó.hu
  • Esen skv vélemények in nigeria

Nem beszélve az esetleges adatvesztésrõl. #3 Guest_MisterY_* Elküldve: 2001. 13:30 Nem Vargane itt a hibas. Nagyon sok "noname" tappal van problema, raadasul a legnagyobb baj az, hogy gyakran rantanak a sirba magukkal mas alkatreszeket is. Lasd meg: [url=""] [/url] #4 Guest_Kismukk_* Elküldve: 2001. 14:56 Na idefigyu te szabiii állat. Ha mégegyszer szídni merészeled Vargáné anyukámat, felhúzok egy martens bakancsot és fõõdbetracsivállak. Ha nem tetszik a családi vállalkozásunk, akkó vegyé szar kodegent vazze. Nem kéne engem itt a fórumon lejáratni! Teljesen jók a tápjaink, a disznók is ettõ híznak. ------------------ Kismukk #5 Guest_joe39_* Elküldve: 2001. 14:59 idézet: Eredetileg Kismukk írta: Teljesen jók a tápjaink, a disznók is ettõ híznak. [/quote] a disznó éjjel-nappal eszik = szünetmentes táp #6 Guest_ufonauta_* Elküldve: 2001. 15:28 idézet: Eredetileg joe39 írta: a disznó éjjel-nappal eszik = szünetmentes táp [/quote] Hali Na ez az. És amikor Kismukk viszi a vágóhídra leadni õket, akkor a súlyúkat is watt-ban mérik.

Múltkor hozta vissza az egész kondát, mert egy sem érte el a otthon a kamrája, mint a Perion-nál az akksitöltõ helysé állnak szépen a disznók és mindegyiknek a farka be van dugva a 220-ba. Híznak is rendesen. --------------- Hali UFO "A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete. " #7 Elküldve: 2001. 15:52 Ez már helyes meglátása a dolgoknak. Nem kõ mindjárt egybõ szídni mindent. A tápok, kizárólag csak a felhasználók érdekében robbannak fel szabályos idõközönként. Ez egyfajta beépített védelem. Ha nem robbanna, akkó tönkremenne a proci, alaplap, és minden. A robbanások periódikus idõközönként követik egymást, amelyek legrövidebb, és leghoszabb idõtartama törvényileg szabályozva vagyon a periódusos rendszerben. Szóva anyukám csak jót tesz mindenkivel. A hálapénzeket Varga Tihamér nevére kérném elpostázni a tápokon feltüntetett címre. Tisztelettel: Varga Viagra. #8 Guest_vittorio_* Elküldve: 2001. 17:56 Kismukk, hogyte mekkora állat vagy! Nemkéne inkább má megetetni a disznókat? Amíg te itt irogacc fogynak vagy 25W-ot!